THE BIGEST XXMAS SALES DAYS

Donderdag 20 dec. – Vrijdag 21 dec. van 09:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 22dec. – Zondag 23 dec. van 10:00 uur tot 17:00 uur

Megapoint draait de rollen om!!!
Leg een klein cadeautje onder onze kerstboom neer en ontvang een groot kerst cadeau ( Tabouret ) van Megapoint bij uw aankopen in onze showroom tijdens deze open dagen.

Deze Xmas Sales is de grootste showroom opruiming die ooit in deze branches heeft plaats gevonden.
De hele showroom moet leeg…en die is heel groot bij Megapoint.
En zijn er meer dan 450 behandelstoelen die voor absolute bodem prijzen verkocht gaan worden.
Heel veel waanzinnige aanbiedingen tijdens deze Xmas Sales.

Alle Showroom Behandelstoelen & Apparatuur wordt met maar liefst 50% korting verkocht.

Zoals volledig elektrische behandelstoelen vanaf € 299,00 of een vapozone vanaf € 35,00… of een Pedicure motor vanaf € 150,00 het is teveel om op te noemen…..dus kom gewoon en sla je slag!!
Zie alvast een gedeelte van de aanbiedingen in deze advertentie’s!

Heb jij maar een klein budget voor een behandelstoel?…. kom dan echt kijken, want er wordt al een hydraulische pedicure stoel verkocht voor de belachelijke te lage prijs van € 99,00

Heel veel nieuwe manicuretafels met afzuiging en lichte schade worden allemaal verkocht voor een lage prijs vanaf € 59,95

Zoek je extra voordelige apparatuur voor jouw Salon?…. kom dan echt naar onze Xmas Sales want er is al een compleet multi functie apparaat voor de helft van de prijs € 499,00 -/-50% korting.
Uitgevoerd met een Vapozone & loupelamp & vacuum & spray & Borstelapparaat & woodlamp voor huidanalyse en dit allemaal in 1 handige verrijdbare trolley…..echt een buitenkans.
Daarnaast staan er diverse andere apparatuur die voor de helft weggaan…dus!… niet vergeten te komen.

Zoek je een Dermabrassie apparaat voor een ongelofelijke lage prijs?…. dan moet u zeker komen want deze is in de aanbieding voor de waanzinnige te lage prijs van € 1299,00 voor € 299,00
Dermabrassie kristallen zijn ook verkrijgbaar bij Megapoint.
Let op er zijn maar 25 Dermabrassie apparaten beschikbaar voor deze actie!

Zoek je een los Borstelapparaat?… zoek dan niet verder want deze is ook in de aanbieding van € 129,00 voor € 59,95
Helemaal nieuw in de doos met 1 jaar garantie👍
Heel veel andere apparatuur is ook in de aanbieding tijdens deze Xmas Sales!

Zoek je een Pedicuremotor?
Kom dan zeker onze Xmas Sales bezoeken want we hebben al een nieuwe nattechniek motor voor € 150,00….. dit betreft een ouder model die niet meer in het programma voorkomt maar waar nog steeds enige voorraad van is (11 stuks)… en ja je krijgt gewoon 1 jaar garantie op deze nieuwe motor.
We hebben ook een aantal inruil motoren die gewoon nagekeken zijn en een servicebeurt gehad hebben en die voor slechts € 100,00 weg gaan…. haast je want op=op!

Nog niet overtuigt om te komen?
Er zijn heel veel verbruiksproducten waar tijdens de Xmas Sales een aantrekkelijke korting op verleend wordt.
Zoals handschoenen, refectocil, onderleggers, mesjes, heel veel verzorgingsproducten, loupelampen, ultrasoon reinigers, mutsen, frezen,…. enz..enz…enz…enz….om compleet draaierig van te worden.

En om deze Xmas Sales super aantrekkelijk te maken mag je tijdens deze 4 Xmas Sales dagen een tabouret uitkiezen uit ons assortiment die speciaal voor jou geselecteerd zijn….en ja!! ..die krijg je helemaal cadeau van ons!!!….. nou ja cadeau!!!…. als je een klein cadeautje onder onze kerstboom komt leggen….dit is geen grapje!
Neem een klein cadeautje mee voor Megapoint , en je krijgt een tabouret twv minimaal € 129,00 tot € 199,00 van ons als kerst cadeau

Ben je echt niet in de gelegenheid om te komen tijdens deze Xmas Sales dan zullen we een heel aantal aanbiedingen ook op onze website Megapoint.nl doorzetten.
Dus ook heel veel aanbiedingen online tijdens deze Xmas Sales.
Het is niet mogelijk om showroom modellen op onze website te bestellen , daar moet je echt voor naar onze winkel komen.

Let op!
Online worden er geen tabourets cadeau gegeven, echter is het zo dat je mag kiezen uit twee cadeaus…..een Borstelapparaat of een Ultrawave insluis apparaat….dit kan jezelf aanvinken